Sernik Chiński
Chiński sernik może być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 233 kalorie, 7G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Jeśli masz ser ricotta, serek śmietankowy, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 18 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 43 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Chiński Nowy Rok: Chińska Pieczona Wieprzowina (Siu Yuk), California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, oraz Niesławny sernik lub cynamonowo-jabłkowy Sernik dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać 1-calowy olej rzepakowy w dużej patelni saute, do 325 stopni F.
W misce wymieszać serek śmietankowy, ricottę i 1 1/2 łyżki cukru z batem, aż dokładnie wymieszać.
Ubić jajka i mleko razem.
1 1/2 łyżki masy serowej ułożyć na środku skórki z bułki jajecznej i ułożyć 4-6 malin na środku masy serowej.
Myj jajko pędzlem wokół krawędzi skóry, złóż lewą i prawą stronę skóry w 1/2 cala, a następnie zwiń od tyłu do przodu, upewniając się, że rolka jest zamknięta.
Umieścić w oleju i gotować z obu stron, aż złoty kolor brązowy.
Odcedzić na papierowych ręcznikach przez 2 do 3 minut.
Pył z cynamonem i cukrem.
Podawać z bitą śmietaną i malinami.