Serek Śmietankowo-Oliwkowy
Serek śmietankowo-Oliwkowy jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przyprawa. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Ten przepis służy 10. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka twarogu, pekan, majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Biszkopty serowo-oliwkowe z natką oliwkowo-Pietruszkową, Serek Śmietankowy Oliwkowy Pimento Spread, oraz Ser Oliwkowo-Ryżowy Do Smarowania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Serek śmietankowy, oliwki Hiszpańskie i 1 łyżka. majonez. Uformuj mieszankę twarogu na 2 (6-calowe) kłody; owinąć w folię i schłodzić co najmniej 30 minut lub przechowywać w lodówce w szczelnym pojemniku do 2 dni.
Orzechy pekan umieścić w jednej warstwie na płytkiej patelni.
Piec pekan w 350 przez 8 minut lub do lekko tosty, mieszając od czasu do czasu.
Ostudzić 30 minut lub aż do całkowitego ostygnięcia.
Bułka z twarogiem zalać posiekanym szczypiorkiem i prażonymi orzechami pekan tuż przed podaniem.