Ser Kozi Bruschetta

Ser Kozi Bruschetta
Kozi ser Bruschetta może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis służy 6 i kosztuje 1,54 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 25g białka, oraz 22g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, kozi ser, zioła i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ser Kozi Bruschetta, Bruschetta Z Kozim Serem, oraz Figi i kozi ser Bruschetta.

Instrukcje

1
Dodaj ocet balsamiczny i zioła do podstawowego Vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
2
Skropić kromki tostów wiejskich lub innego chleba i posmarować kozim serem. Zakończ kolejną mżawką vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn