Ser Camembert-Jabłko Grillowany Z Solonym Karmelem

Ser Camembert-Jabłko Grillowany Z Solonym Karmelem
Grillowany ser Camembert-Jabłko z solonym karmelem to wegetariański przepis lakto ovo na 2 porcje. Jedna porcja zawiera 431 kalorii , 18 g białka i 21 g tłuszczu . Za 3,18 USD za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut . Udaj się do sklepu i kup masło, jabłko Granny Smith, dulce de leche i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. To będzie hit na Twoim wydarzeniu z okazji czwartego lipca . Tylko nielicznym osobom to danie główne naprawdę smakowało. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 38% , to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także : Kurczak z grilla w piekarniku, kanapki z serem Camembert i jabłkami , kanapki z grillowanym serem Camembert Caprese i Muffiny z karmelowo-jabłkowo-dyniowo-przyprawowymi muffinami z glazurą solonego karmelu .

Instrukcje

1
Połącz sos karmelowy, gałązki tymianku i 2 łyżki wody w małej misce, którą można używać w kuchence mikrofalowej i podgrzewaj w kuchence mikrofalowej, aż będzie gorące, około 1 minuty. Przykryj i trzymaj w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zwykła WodaZwykła Woda
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Bagietkę pokroić na 4 długie, ukośne plasterki. Podzielić połowę sera na 2 kromki chleba; posypać połową szczypiorku. Na wierzch połóż plasterki jabłka, pozostały ser, szczypiorek i 2 kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
3
Rozpuść masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Dodaj kanapki i gotuj, od czasu do czasu naciskając szpatułką, aż chleb będzie opiekany, a ser się rozpuści, około 4 minuty z każdej strony, w razie potrzeby dodając więcej masła na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Wyjmij tymianek z sosu karmelowego i posyp solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zwykła WodaZwykła Woda
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
6
Podawać z kanapkami do maczania.
7
Zdjęcie: Sam Kaplan

Polecane wino: Cava, Sparkling Rose

Cavan i Sparkling Rosé to moje ulubione dania z grillowaną kanapką z serem. Wino musujące świetnie komponuje się z tandetnym, lepkim, maślanym grillowanym serem. Zarówno musujący biały cavan, jak i musujące różowe wino będą smakować wyśmienicie. Juve Y Camps Brut Nature Reserva de la Familia Cava z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Juve Y Camps Brut Nature Reserva de la Familia Cava
Juve Y Camps Brut Nature Reserva de la Familia Cava
Ta Cava o bladozłotym kolorze ma aromaty dojrzałej białej brzoskwini, tostowego chleba i zielonej herbaty z nutami cytrusów cytrynowych i moreli. Równie bogate i szerokie na podniebieniu, te smaki nadal rozwijają się na podniebieniu. Świeży profil sprawia, że idealnie pasuje do pasztetów, owoców morza, tapas, paelli, grillowanego drobiu lub wędlin.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia6
Magazyn