Sea Bass al Cartoccio
Sea Bass al Cartoccio może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 32G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 6,04 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, filety z halibuta, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 84% to danie jest super. Spróbuj Halibut w Cartoccio, Farfalle z karczochami al Cartoccio, oraz Grillowane skorupiaki i warzywa al Cartoccio dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij 4 (12-calowe) kwadraty pergaminu lub folii o dużej wytrzymałości; rozłóż kwadraty na powierzchni roboczej.
W małej miseczce połącz oregano, 1 łyżkę oleju i następne 4 składniki; równomiernie natrzyj wszystkie strony ryby.
Umieść 1 kawałek ryby na środku każdego kwadratu pergaminu; na wierzch każdy kawałek ryby z 2 plastrami cytryny i 3 klinami pomidorów.
Pozostałą 1 łyżkę oleju rozprowadzić równomiernie na filetach rybnych; uszczelnić opakowania tak, aby były szczelne.
Paczki umieścić na patelni z galaretką lub w patelni do pieczenia z bokami.
Piec w temperaturze 400 przez 25 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować po przetestowaniu widelcem (wyjmij 1 opakowanie i sprawdź, czy nie ma przydatności przed wyjęciem pozostałych z piekarnika).
Umieszczaj paczki na pojedynczych płytkach; rozetnij górną część każdej paczki nożem.
Al cartoccio (ahl kahr-Toh-chee-oh) dosłownie oznacza "w torbie", a te zgrabne małe opakowania są poręcznym, pysznym sposobem gotowania ryb.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.