Schłodzona Zupa Z Zielonego Groszku
Schłodzona zupa z zielonego groszku to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę zupę. Jeśli masz pod ręką ogórek, miętę, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 61%. Spróbuj Schłodzona Zupa Pomidorowa Z Zieloną Boginią Bitą Śmietaną, Schłodzona Fasolka Szparagowa Italiano, oraz Anti-cancer Chilled Apple Oatmeal & Green Tea dla podobnych receptur.
Instrukcje
Groch, wodę, ogórek, cebulę, miętę i śmietanę przerabiamy w blenderze na gładką masę. Wymieszać z solą i pieprzem. Przykryć i schłodzić 1 do 8 godzin.
Jak blanszować groszek: gotować żądaną ilość świeżego groszku słodkiego, groszku śnieżnego lub groszku cukrowego we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 1 do 3 minut lub aż będzie krucho-miękki; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.