Schłodzona Zupa pomidorowo-Estragonowa z grzankami

Schłodzona Zupa pomidorowo-Estragonowa z grzankami może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na zupę. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz grubą bagietkę, pieprz, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest doskonałe. Spróbuj Schłodzona Zupa pomidorowo-Estragonowa z grzankami, Pikantna Zupa Pomidorowa Z Grzankami Estragonowymi, oraz Schłodzona zupa pomidorowa z estragon crème fraîche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać 1/4 szklanki oleju i 4 łyżki estragonu w misce. Doprawić solą i pieprzem.
Posmaruj obie strony chleba. Chleb tostowy na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 6 minut na stronie.
Przenieś grzanki na talerz.
Tymczasem, ciepła 1/4 oleju szklanki w innej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj 4 szklanki pomidorów, następne 3 składniki i 3 łyżki estragonu. Smażyć, aż warzywa po prostu zaczną mięknąć, o 6 protokół. Wymieszać z koncentratem pomidorowym. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Przykryć; gotować, aż pomidory i szalotka będą miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół.
Odcedź zupę do miski, naciskając gumową szpatułką, aby wydobyć jak najwięcej soku i ciał stałych. Wyrzucać ciała stałe na sito. Doprawić solą i pieprzem.
Zamrozić zupę tylko do zimna, około 30 minut. Chochla do misek. Wierzch z grzankami; posypać 1/4 szklanki posiekanych pomidorów.