Schab Wiejski
Schab w stylu rustykalnym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,13 USD za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 310 kalorii, 40g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś musztardę, rosół z kurczaka, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Ze Słodkimi Ziemniakami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 62%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Schab wiejski z sosem, Schab w stylu Porchetta, oraz Polędwica Wieprzowa Po Kubańsku podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczeń pokroić na pół. W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz mąkę, cebulę w proszku i musztardę.
Dodać wieprzowinę, jedną porcję na raz, i wstrząsnąć do pokrycia. Na dużej patelni brązowa wieprzowina w oleju ze wszystkich stron.
Przeniesienie do 5-qt. Wolnowar.
Wlać bulion na wieprzowinę. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 5-6 godzin lub do miękkości.
Wyjąć wieprzowinę i ogrzać.
Odstawić wieprzowinę na 10-15 minut przed krojeniem.
Odcedzić soki do gotowania, rezerwując 2-1 / 2 szklanki soków; odtłuścić tłuszcz z zarezerwowanych soków.
Przełożyć do małego rondla. Doprowadzić płyn do wrzenia.
Skrobię kukurydzianą połączyć z wodą, aż będzie gładka; stopniowo mieszać na patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
W razie potrzeby podawać wieprzowinę i sos z puree ziemniaczanym.