Scaloppini wieprzowe z kremem musztardowym
Scaloppini wieprzowe z kremem musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 483 kalorie. Ten przepis służy 2. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 31 mówi, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz mielone ziele angielskie, rosół z kurczaka, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Wieprzowina natarta musztardą z sosem Jeżynowo-musztardowym i przyprawionymi frytkami z piekarnika, Miód, musztarda i crème fraîche pieczony kurczak, oraz Francuski w mgnieniu oka: chrupiący łosoś z soczewicą du Puy i Creme Fraîche z musztardą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zagotować plastry polędwicy wieprzowej w mące i wytrząsnąć nadmiar. Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować polędwiczki w gorącym maśle, aż złoty brąz z obu stron i nie różowy w środku, o 5 protokół.
Wyjąć na talerz i ogrzać.
Wlać wermut na patelnię i doprowadzić do duszenia; gotować przez 1 minutę.
Dodać bulion z kurczaka i sok z limonki. Gotować i mieszać, aż zmniejszy się o około połowę. Wymieszać śmietanę, żółtą musztardę, musztardę miodową i ziele angielskie.
Polać sosem wieprzowinę do podania.