Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Scaloppine z kurczaka z wiosenną sałatką ziołową. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 418 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz ocet szampański, liście szpinaku dla niemowląt, rukolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet szampański, można śledzić to danie główne z Champagne Jello Parfaits-Niskokaloryczne jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cielęcina Scaloppine z wiosennym groszkiem i szparagami, Scaloppine z kurczaka z groszkiem cukrowym, szparagami i sałatką z cytryny, oraz Chrupiące Sajgonki Z Sałatką Ziołową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować kurczaka, umieść każdą połowę piersi kurczaka między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; Funt każdy kawałek do grubości 1/2 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z Kurczaka
Mięso
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Meat Tenderizer
Wałek Do Ciasta
2
Połącz kurczaka i maślankę w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnij. Marynować w lodówce przez 2 godziny, obracając torebkę od czasu do czasu.