Sałatka żurawinowa Lidii
Sałatka żurawinowa Lidii to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 464 kalorie, 4G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz żurawinę, cukier, pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 16 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 godzin i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Lydia ' s Austrian Raspberry Shortbread, Zupa z kapusty kiełbasowej Lidii, oraz Pastan A La Lydia (Halloween Inspired) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W maszynce zmiel żurawinę.
Przełożyć do średniej miski i wymieszać z cukrem. Schłodzić przez noc w lodówce.
W dużej misce wymieszaj mieszankę żurawinową, pianki, orzechy pekan i winogrona. Złożyć w nondairy bitą polewą 1 godzinę przed podaniem.