Sałatka Żelatynowa Sześciowarstwowa

Sałatka Żelatynowa Sześciowarstwowa
Need a przystawka bezglutenowa? Sześciowarstwowa Sałatka żelatynowa może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 20. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Jeśli masz żelatynę pomarańczową, ananasa, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka Żelatynowa 7 Warstwowa, Sałatka Żelatynowa Siedmiowarstwowa, oraz Sałatka Żelatynowa Na Gorąco.

Instrukcje

1
W misce rozpuścić jedno opakowanie żelatyny wapiennej W 3/4 szklanki wrzącej wody; wymieszać w 3/4 szklanki zimnej wody. Przechowywać w lodówce, aż lekko zgęstnieje. W małej misce ubij śmietanę, aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Limonkowymżelatyna O Smaku Limonkowym
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać cukier; ubijać, aż uformują się miękkie szczyty. Złóż jedną trzecią bitej śmietany do żelatyny limonkowej. Łyżka do 4-qt. miska. Przechowywać w lodówce do firmy. Przechowywać w lodówce pozostałą bitą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
żelatyna O Smaku Limonkowymżelatyna O Smaku Limonkowym
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W misce rozpuścić jedno opakowanie żelatyny pomarańczowej w 3/4 szklanki wrzącej wody; wymieszać w 3/4 szklanki zimnej wody. Przechowywać w lodówce, aż lekko zgęstnieje. Złożyć w mandarynki. Łyżka na kremowej warstwie limonki. Przechowywać w lodówce do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Gruszek Pokrojonych W Plasterki, Odsączonych I PosiekanychPuszka Gruszek Pokrojonych W Plasterki, Odsączonych I Posiekanych
Galaretka WiśniowaGalaretka Wiśniowa
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
W misce rozpuścić żelatynę cytrynową w 3/4 szklanki wrzącej wody; wymieszać w 3/4 szklanki zimnej wody. Przechowywać w lodówce, aż lekko zgęstnieje. Złóż jedną trzecią bitej śmietany. łyżka na pomarańczowej warstwie. Przechowywać w lodówce do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Cytrynowymżelatyna O Smaku Cytrynowym
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
W misce rozpuścić pozostały pakiet żelatyny wapiennej W 3/4 szklanki wrzącej wody; wymieszać w 3/4 szklanki zimnej wody. Przechowywać w lodówce, aż lekko zgęstnieje. Złożyć w ananasie. Łyżka na kremowej warstwie cytryny. Przechowywać w lodówce do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Limonkowymżelatyna O Smaku Limonkowym
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
W misce rozpuścić pozostały pakiet żelatyny pomarańczowej w 3/4 szklanki wrzącej wody; wymieszać w 3/4 szklanki zimnej wody. Przechowywać w lodówce, aż lekko zgęstnieje. Złóż pozostałą bitą śmietanę. Łyżka na warstwie wapna. Przechowywać w lodówce do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka WiśniowaGalaretka Wiśniowa
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
W misce rozpuścić żelatynę truskawkową w pozostałej wrzącej wodzie; wymieszać z pozostałą zimną wodą. Przechowywać w lodówce, aż lekko zgęstnieje. Złóż banany. Łyżka na kremowej pomarańczowej warstwie. Przechowywać w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 3 Uncje) żelatyny Limonkowej, Podzielone2 Opakowania (po 3 Uncje) żelatyny Limonkowej, Podzielone
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn