Sałatka ziołowo-Endywiowa z kremowym sosem limonkowym
Sałatka ziołowo-Endywiowa z kremowym sosem limonkowym to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 84 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka liści bazylii, w poprzek, majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z jabłek, migdałów i endywii z kremowym sosem ziołowym, Sałatka Endywiowa Z Kremowym Sosem Z Orzechów Sosnowych I Ogolonym Parmezanem, oraz Sałatka z grillowanych krewetek i kukurydzy z sosem ziołowo-limonkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce połączyć majonez z sokiem z limonki i skórką; doprawić solą i pieprzem. W dużej misce wymieszaj zioła z endywią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Dodać sos, wrzucić i udekorować kwiatami szczypiorku; podawać.