Sałatka Ziemniaczana Z Twarogiem
Sałatka ziemniaczana z twarogiem to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz ziemniaki, paprykę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 9 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Muffinki Z Żurawinowym Słodkim Ziemniakiem, Sałatka twarożkowa z serem Feta i orzechami, oraz Sałatka Z Twarożkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jajka w rondlu w jednej warstwie i napełnij wodą, aby przykryć jajka o 1 cal. Przykryć rondel i doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wyjmij z ognia i pozostaw jaja w gorącej wodzie na 15 minut.
Wylać gorącą wodę, a następnie schłodzić jajka pod zimną bieżącą wodą w zlewie. Obrać po wystygnięciu.
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować do miękkości, o 20 protokół.
Odcedzić i pozostawić do wyschnięcia na minutę lub dwie. Ziemniaki opłucz w zimnej wodzie i pozostaw do ostygnięcia. Schłodzone ziemniaki pokroić w dużą miskę sałatkową.
Posiekać 2 jajka ugotowane na twardo w misce z ziemniakami i wymieszać z selerem, rzodkiewką, zielonym pieprzem i zieloną cebulą. W misce wymieszać twaróg i majonez i zalać mieszanką ziemniaczaną. Lekko wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem. Pozostałe ugotowane na twardo jajko pokroić w plastry, ułożyć na wierzchu sałatki do dekoracji i posypać czarnymi oliwkami.