Sałatka ziemniaczana taty
Sałatka ziemniaczana taty to bezmleczne przepis z 15 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 562 kalorie. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka spiralnego makaronu, ogórków koperkowych, jajek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka z jajek ziemniaczanych a la Gorąca Sałatka ziemniaczana, aloo anardana salad / ziemniaczana sałatka z granatu, oraz 5 łatwych pomysłów na zdrową sałatkę wiosenną-grecka sałatka ziemniaczana (bez jajek) - Kot Cora - 50 kobiet w żywności dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować do miękkości, o 20 protokół.
Odcedzić i pozostawić do wyschnięcia na minutę lub dwie. Pozostawić ziemniaki do ostygnięcia.
Podczas gotowania ziemniaków umieść jajka w rondlu w jednej warstwie i napełnij wodą, aby przykryć jajka o 1 cal. Przykryć rondel i doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wyjmij z ognia i pozostaw jaja w gorącej wodzie na 15 minut.
Wylać gorącą wodę, a następnie schłodzić jajka pod zimną bieżącą wodą w zlewie. Obrać po wystygnięciu.
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj makaron spiralny i wróć do wrzenia. Gotować odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ukąszenia, o 8 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie, spłukać zimną wodą i ostudzić.
Ziemniaki obieramy. Ziemniaki i jajka ugotowane na twardo posiekać na kawałki w dużej misce.
Wymieszać z gotowanym makaronem, ogórkami z koperku i zieloną cebulą. W misce, wymieszać majonez, sos Worcestershire, tyle sok z ogórków koperku, aby kremowy dressing, i sól i pieprz do smaku.
Wlać dressing na mieszaninę ziemniaków i wrzucić lekko, aby pokryć wszystkie składniki opatrunkiem. Schłodzić sałatkę, aż ostygnie, co najmniej 30 minut.