Sałatka ziemniaczana Jean ' s
Sałatka ziemniaczana Jeana to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 8G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz seler, ozdoby: liście sałaty bibb, marchew i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka ziemniaczana babci Jean, Sałatka z kapusty chińskiej Jean ' s, oraz Sałatka z jarmużu Jean-Georges ' a Vongerichtena z parmezanem i cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś ziemniaki, 1/2 łyżeczki. sól, i woda do pokrycia do wrzenia w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu, i gotować 10 do 15 minut lub tylko do miękkości; odcedzić.
Umieścić jajka w jednej warstwie w rondlu ze stali nierdzewnej. (Nie należy stosować środków zapobiegających przywieraniu.)
Dodaj wodę do głębokości 3 cali. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zdjąć z ognia i odstawić 15 minut.
Tymczasem posiekaj zieloną cebulę.
Odcedzić jajka i wrócić do patelni. Napełnij patelnię zimną wodą i lodem. Stuknij mocno każde jajko na blacie, aż pęknięcia utworzą się na całej skorupie. Obierz pod zimną bieżącą wodą. Posiekaj jajka.
W dużej misce wymieszać jajka, zieloną cebulę, paprykę, seler i marchewkę; dodać ziemniaki, delikatnie mieszając, aby połączyć.
Wymieszać razem majonez, pieprz i pozostał 1 łyżeczkę. sól; dodać do mieszaniny ziemniaków, delikatnie mieszając, aby pokryć. Doprawić solą do smaku. Przykryć i schłodzić 1 1/2 do 24 godzin przed podaniem.
Dekorować, w razie potrzeby.