Sałatka Ziemniaczana Cytrynowo-Czosnkowa
Cytrynowo-czosnkowa Sałatka ziemniaczana jest bezglutenowe, całe 30 i wegetariańskie przystawka. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, złote ziemniaki yukon, pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka ziemniaczana perłowa z sosem cytrynowym, pomarańczowym, czosnkowym i estragonowym, Kurczak, ziemniaki i sałata maślana z sosem cytrynowo-czosnkowym, oraz Kurczak, ziemniaki i sałata maślana z sosem cytrynowo-czosnkowym.
Instrukcje
Ziemniaki gotować we wrzącej wodzie na pokrycie 30 minut lub do miękkości; odcedzić i ostudzić 20 minut.
W międzyczasie ubij razem oliwę z oliwek i następne 6 składników; odstawić 30 minut.
Ziemniaki obrać i pokroić w plasterki o grubości 1/4 cala. Ułóż ziemniaki w rzędach w płytkim 2-qt. naczynie do pieczenia, na przemian Yukon gold i słodkie ziemniaki.
Ziemniaki polać oliwą z oliwek, posypać orzechami pekan i bazylią.