Sałatka ze świeżych ziół, grejpfrutów i kopru włoskiego

Sałatka ze świeżych ziół, grejpfrutów i kopru włoskiego
Świeże zioła, grejpfruty i sałatka z kopru włoskiego mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz rubinowo-czerwony grejpfrut, liście pietruszki, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka Ze Świeżych Ziół, Grejpfrutów I Kopru Włoskiego, Sałatka z kopru włoskiego i czerwonego grejpfruta, oraz Sałatka z grejpfruta i kopru włoskiego.

Instrukcje

1
Odetnij górne i dolne końce grejpfruta.Stań na 1 płaskiej stronie. Zaczynając od góry owocu, odetnij całą skórkę i biały rdzeń, podążając za krzywym owocem. Pracując nad miską, przeciąć między membranami, uwalniając segmenty; wycisnąć dowolny sok do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrejpfrutyGrejpfruty
OwoceOwoce
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Transfery do innej miski. DO AHEAD: Canbe wykonane 1 dzień do przodu. Przykryj sok andsegmenty osobno i schłodź.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Połącz koper włoski i zioła w dużychdowl.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
ZiołaZioła
4
Pokrój segmenty grejpfruta w kostki o grubości 1/3-1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrejpfrutyGrejpfruty
5
Dodaj do miski z fenneland wrzucić do herbu. Ułóż sałatkę na talerzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Skropić lekko olejem, a następnie grejpfrutem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Posypać solą morską i podawać.
8
Epicurious
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn