Sałatka Ze Słonecznikiem

Sałatka Ze Słonecznikiem
Sałatka z słonecznikiem może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4. Za 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 3G białka, oraz 21g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś ocet balsamiczny, ziarna słonecznika, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Rzucona Sałatka, Włoska Sałatka, oraz Tangerine Tossed Salad.

Instrukcje

1
W dużej salaterce połącz zielenie, ogórek i ziarna słonecznika. W słoiku z obcisłą pokrywką połącz składniki winegret; dobrze wstrząśnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SłonecznikaZiarna Słonecznika
VinaigretteVinaigrette
OgórekOgórek
ZieloniZieloni
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Skrop sałatkę i wrzuć do płaszcza.

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Sałatkę można łączyć z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Broadside Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Broadside Chardonnay
Broadside Chardonnay
Jasne jasne złoto. Dojrzałe aromaty gruszki i nektaryny wykazują dobrą klarowność i podnoszą zadymiony osad i niuanse prażonych ziaren z napowietrzaniem. Jedwabista i otwarta dzianina, oferująca skoncentrowane smaki sadu i owoców pestkowych uzupełnione sugestiami kopru włoskiego i miodu. Jakość dymu powraca po długim, gładkim wykończeniu, które pozostawia odświeżająco gorzką nutę Skórki gruszki.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn