Sałatka ze szpinakiem i grzybami

Sałatka ze szpinakiem i grzybami
Sałatka ze szpinakiem i grzybami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 52 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka grzybów, cebula, sos balsamiczny vinaigrette, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sałatka Ze Szpinakiem Grzybowym, Sałatka Ze Szpinakiem Grzybowym, oraz Sałatka Ze Szpinakiem Grzybowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej salaterce wrzucić liście szpinaku z grzybami i cebulą; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wymieszać dressing i orzechy włoskie w kuchence mikrofalowej miarki. Kuchenka mikrofalowa na wysoki 30 sekund lub do ogrzania; wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
MikrofalówkaMikrofalówka
3
Wlać mieszaninę szpinaku; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia30
Magazyn