Sałatka ze szparagami i buraczkami
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Szparagi i sałatka z buraków może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 180 kalorii, 8G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką cebulę, sól, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sałatka buraczano-szparagowa, Sałatka Ze Szparagów, Buraków I Koziego Sera, oraz Sałatka z pieczonych buraków i szalotki na Podsmażonych burakach i rukoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zerwać twarde końce szparagów.
Przetnij włócznie po przekątnej na 1 cal długości.
Na patelni 10 - do 12-calowej doprowadzić około 1 cala wody do wrzenia.
Dodać szparagi i gotować tylko do miękkości-chrupiące po przekłuciu, o 3 protokół.
Szparagi przełożyć łyżką szczelinową do dużej miski z lodowatą wodą. Wyciągnij, gdy zimno.
Osuszyć patelnię i dodać kminek. Mieszać na małym ogniu tylko do pachnące, o 30 sekund.
Wlać kminek do szerokiej miski i dodać sok z cytryny.
Buraki i garbanzos odsączyć, spłukać zimną wodą i ponownie odsączyć.
Dodaj do miski wraz ze szparagami, cebula, kolendra, i pistacje.
Wymieszać i dodać sól do smaku.