Sałatka z łososia i awokado ze słodkim, Bezmlecznym sosem Wasabi

Sałatka z łososia i awokado ze słodkim, Bezmlecznym sosem Wasabi
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Myślę, że sałatka z różowego łososia i awokado ze słodkim, Bezmlecznym sosem Wasabi może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 334 kalorie, 24g białka, oraz 18g tłuszczu. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka bez pszenicy tamari, łosoś, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dairy Free Avocado Ranch Dressing, Sałatka z kurczakiem i awokado z sosem wasabi-Limonka, oraz Sos sałatkowy Cezar: bez kukurydzy, bez nabiału, bez jaj i bez soi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jeśli za pomocą orzechów nerkowca, zmielić orzechy nerkowca w proszku w przyprawy / młynek do kawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
2
Połączyć proszek nerkowca lub masło nerkowca z octem ryżowym, miód, sos sojowy lub tamari, wasabi, i olej sezamowy w małej misce, ubijanie aż dobrze połączone. Odstawić sos na bok, aby zagęścić podczas robienia sałatki.Sałatę rozdrobnić i podzielić na dwie duże miski.Dodać sałatki z marchewką i awokado, i płatki łososia na sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło NerkowcaMasło Nerkowca
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
TamariTamari
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
WasabiWasabi
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Skropić sos na szczycie sałatek, podrzucając do płaszcza i podawać.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Laguna Winery Russian River Chardonnay. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
Laguna Winery Rosyjska Rzeka Chardonnay
Laguna Winery Rosyjska Rzeka Chardonnay
Położony w samym sercu Rosyjskiej doliny rzeki, Laguna Ranch Vineyard jest domem dla światowej klasy Chardonnay w ciągu ostatnich 30 lat. Winnica zawdzięcza swój długi sezon wegetacyjny chłodnej mgle, która spływa z Oceanu Spokojnego, dając naszym winogronom Chardonnay delikatną równowagę między rześką kwasowością a dojrzałymi smakami owoców. Elegancki wyraz swojej imiennej winnicy, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay jest wyjątkowo dobrze zbalansowanym i luksusowym winem. Otwiera się nutami jabłka, gruszki, pigwy i mandarynki, oprawionymi słodkimi nutami azjatyckiej przyprawy. Dobrze wyważony i bogaty, ten Chardonnay ma wyraziste odczucia w ustach i warstwowe, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia90
Magazyn