Sałatka z zielonej fasolki

Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych, wegetariańskich lacto ovo i całych 30 do swojego pudełka z przepisami, sałatka z zielonej fasoli może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Za 66 centów za porcję otrzymujesz dodatek dla 4 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 140 kalorii . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do podania na talerzu, ten przepis zajmuje około 30 minut . Mieszanka oleju canolan, cebuli, pomidora i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje całkiem niezłą ocenę Spoonacular wynoszącą 50% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak: Sałatka z fasolką szparagową i migdałami , Sałatka ze świeżej fasolki szparagowej i pomidorów z kremowym dressingiem czosnkowym oraz Sałatka z fasolką szparagową i ziemniakami z winegretem Dijon .
Instrukcje
Umieść ziemniaka w rondlu i zalej wodą. Doprowadź do wrzenia; Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do miękkości.
Odcedzić i ostudzić; pokroić w kostkę.
W międzyczasie włóż zieloną fasolkę do rondla i zalej wodą. Doprowadź do wrzenia; Zmniejsz ogień; gotuj bez przykrycia przez 6-8 minut lub do momentu, aż stanie się chrupiąca i miękka. Odcedź i ostudź.
W dużej misce do serwowania wymieszaj fasolę, ziemniaki, pomidory i cebulę. W słoiku z ciasno dopasowaną pokrywką wymieszaj pozostałe składniki; dobrze wstrząśnij.
Polać mieszanką fasoli i dokładnie wymieszać.