Sałatka z zielonej fasolki

Sałatka z zielonej fasolki
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych, wegetariańskich lacto ovo i całych 30 do swojego pudełka z przepisami, sałatka z zielonej fasoli może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Za 66 centów za porcję otrzymujesz dodatek dla 4 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 140 kalorii . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do podania na talerzu, ten przepis zajmuje około 30 minut . Mieszanka oleju canolan, cebuli, pomidora i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje całkiem niezłą ocenę Spoonacular wynoszącą 50% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak: Sałatka z fasolką szparagową i migdałami , Sałatka ze świeżej fasolki szparagowej i pomidorów z kremowym dressingiem czosnkowym oraz Sałatka z fasolką szparagową i ziemniakami z winegretem Dijon .

Instrukcje

1
Umieść ziemniaka w rondlu i zalej wodą. Doprowadź do wrzenia; Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Odcedzić i ostudzić; pokroić w kostkę.
3
W międzyczasie włóż zieloną fasolkę do rondla i zalej wodą. Doprowadź do wrzenia; Zmniejsz ogień; gotuj bez przykrycia przez 6-8 minut lub do momentu, aż stanie się chrupiąca i miękka. Odcedź i ostudź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
W dużej misce do serwowania wymieszaj fasolę, ziemniaki, pomidory i cebulę. W słoiku z ciasno dopasowaną pokrywką wymieszaj pozostałe składniki; dobrze wstrząśnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Polać mieszanką fasoli i dokładnie wymieszać.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn