Młoda zielona fasola, Sardela i sałatka ziemniaczana może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.61 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 464 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka oliwy z oliwek, jajka ugotowane na twardo, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka z zielonej fasoli z marynowaną papryką i sosem anchois, Sałatka Z Zielonego Jabłka I Selera Z Młodym Pecorino, Orzechami Włoskimi I M, oraz Young Field Green & Sałatka Ziołowa Z Suszonymi Wiśniami, Kozim Serem.
Instrukcje
1
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać fasolkę szparagową i 1 łyżka soli i gotować, aż fasola będzie miękka, o 5 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść fasolę na durszlak i spłukać pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę