Sałatka z wołowiną i serem pleśniowym
Sałatka z wołowiną i serem pleśniowym jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sera, pomidory koktajlowe, pieczeń wołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. sprawdza się jako dość drogie danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest solidne. Spróbuj Sałatka z wołowiną i serem pleśniowym, Sałatka z wołowiny, bekonu i sera pleśniowego Darthlaurie, oraz Crostini z wołowiną i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W szczelnie przykrytym pojemniku wstrząsnąć sosem i sosem Worcestershire.
Warzywa sałatkowe podzielić na 4 talerze. Doprawić pozostałymi składnikami.