Sałatka Z Tuńczyka Po Hiszpańsku

Sałatka Z Tuńczyka Po Hiszpańsku
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 172 kalorie, 10g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Jeśli 1,93 zł za porcję spada twój budżet, sałatka z tuńczyka w stylu hiszpańskim może być super bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, pieprz, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka po hiszpańsku z Tunanem i ziemniakami, Chill Out, styl Hiszpański: żółty pomidor Gazpacho, tosty migdałowe bułka Tostowa, Sałatka z tuńczykiem Nadziewane Piquillos lub pomidory śliwkowe, oraz Sałatka Po Hiszpańsku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić warzywa sałatkowe, olej, ocet, sól i pieprz w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
ZieloniZieloni
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać pozostałe składniki; wrzucić.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Merlot dyrektora
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn