Sałatka z tuńczyka Cezar w skorupkach makaronu może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 459 kalorii, 31g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sos sałatkowy, pomidorki koktajlowe, oliwki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Spróbuj Sałatka z tuńczyka Cezar w muszlach makaronu, Muszle makaronu z toskańskim tuńczykiem, oraz Sałatka makaronowa z kurczakiem Cezar z lekkim sosem Cezar dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ugotować i odsączyć skorupki makaronu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Spłukać zimną wodą; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Wymieszaj tuńczyka, pomidory, fasolkę szparagową i oliwki w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Ciasto Kukurydziane
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wymieszać majonez, sos Cezar i pieprz; wymieszać z mieszaniną tuńczyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sałatkowy Cezar
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Mandarynki, Każda
4
Łyżka około 1/4 szklanki mieszanki tuńczyka do każdej skorupki makaronu. Ułóż skorupki na liściach sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
(zalecany: Sos A1)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. The Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.