Sałatka Z Sukkotashem Edamame
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Edamame Sałatka Succotash może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pomidory śliwkowe, edamame, kukurydzę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 28 godzin i 42 minuty. Jest to niedrogi przepis dla fanów Południowej żywności. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Sukkotashem Edamame, edamame succotash, oraz Edamame Succotash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w rondlu 4-quart na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i gotować, często mieszając, aż zmiękną, ale nie rumiane, 4 do 5 protokół.
Dodać edamame i kukurydzy i gotować, obracając często, aż do ogrzania przez, o 7 protokół. Wymieszać z pomidorem, solą i pieprzem.
Ostudzić, a następnie schłodzić, jeśli pakuje się w pudełko na lunch. Gotowy do podania, wymieszać ze szczypiorkiem lub bazylią.
Prawdziwe jedzenie dla zdrowych dzieci
Zobacz analizę danych żywieniowych tego przepisu "
Prawdziwe jedzenie dla zdrowych dzieci przedrukowane za zgodą Williama Morrowa / an Imprint of Harper