Sałatka z soczewicy o zapachu zatoki z pancettą
Sałatka z soczewicy o zapachu zatoki z pancettą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 31 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, rozmaryn, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest dobre. Spróbuj Sałatka z soczewicy o zapachu pomarańczy z zwiędłą Eskarolą, Zupa Pszenno-Soczewicowa O Zapachu Kminku, oraz Pancetta, Francuskie Risotto z soczewicą i szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu umieścić soczewicę i liście laurowe. Przykryć wodą do 2 cali powyżej soczewicy; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 18 minut lub do przetargu; drenaż. Odrzuć liście laurowe.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj pancetta; smażyć 2 minuty lub aż zbrązowieje.
Zdjąć naleśnik z łyżką szczelinową.
Dodaj kapustę do kapusty na patelni; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Połącz soczewicę i kapustę w dużej misce.
Ocet połącz z pozostałymi składnikami, mieszając trzepaczką.
Mżawka vinaigrette na mieszaninie soczewicy; wrzucić dobrze do herbu.
Tuż przed podaniem posypać pancettą.