Sałatka z serem kozim z orzechami pekan z winegretem z granatu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Pekan-Crusted Sałatka z kozim serem z granatem Vinaigrette spróbować. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 1 i kosztuje 3,35 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, sok z granatów, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Granat kozi ser Sałatka z granatu domowej roboty Vinaigrette / Progressive Dinner & Giveaway, Sałatka Z Rukolą, Gruszką I Kozim Serem Z Winegretem Z Granatu, oraz Zielona sałatka z granatem Vinaigrette i kozim serem Dekoracja dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Spryskać plastry polenta sprayem do gotowania.
Dodaj do patelni i gotować 5 protokół. Obróć plastry i gotuj 5 minut.
Uformuj kozi ser na patty; płaszcz z posiekanymi orzechami pekan.
Połącz sok, olej i musztardę w małej misce; dobrze wymieszaj trzepaczką.
Ułóż szpinak i marchewkę na talerzu. Top z polentą, pekan-crusted koziego sera, i dressing.