Sałatka Z Rzepy
Sałatka z rzepy to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 166 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ananasa, jabłka granny smith, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 godzin i 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Spróbuj Sałatka Z Rzepy I Czerwonej Papryki, Sałatka Ze Świeżej Rzepy, oraz Jedz Za 8 Dolców: Wiosenna Sałatka Z Rzepy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać rzepy i gotować do miękkości, ale nadal firma, o 15 protokół.
W dużej misce, połączyć rzepy, zielona cebula, jabłka, ananas i cukier. Wymieszać, aby równomiernie pokryć cukrem.
Ubić razem olej, wodę, sól i pieprz.
SOS zalać owocami i warzywami. Wrzucić i przechowywać w lodówce na noc.