Sałatka Z Rukoli I Kopru Włoskiego
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Sałatka z rukoli i kopru włoskiego może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 115 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, olej canolan, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z kopru włoskiego i rukoli, Sałatka Z Rukoli, Kopru Włoskiego I Moreli, oraz Sałatka z rukoli, satsumy i kopru włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej salaterce ubijamy posiekaną szalotkę, sok z cytryny i musztardę. Stopniowo dodawać olej, stale ubijając, aż vinaigrette jest emulgowany i kremowy wygląd.
Do miski sałatkowej dodać rukolę i pokrojony koper włoski, doprawić sałatkę solą i czarnym pieprzem i dobrze wymieszać.