Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Sałatka z pomidorów i arbuza może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 223 kalorie, 3G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz dojrzały ocet balsamiczny, nasiona kolendry, zioła i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Arbuzowa Sałatka Pomidorowa, Sałatka Arbuzowo-Pomidorowa, oraz Sałatka z pomidorów i arbuzów dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce, połączyć pomidory, ogórek, arbuz, awokado, i zioła. W młynku do przypraw zmiel nasiona kolendry na drobny proszek.
Wlać mieszaninę pomidorów i wrzucić do płaszcza równomiernie. Smak i dostosować przyprawę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy
Pomidor
5
Do Picia
Składniki, których będziesz potrzebować
Pij
6
Gdyby zapytać grupę sommelierów, którą odmianę białego wina najczęściej polecają Gościom w swoich restauracjach, większość odpowiadałaby Riesling, jednej z największych na świecie winnic. Rieslingi mogą się różnić stylem, ale wszystkie są delikatne, kwaśne i owocowe (często o Smaku moreli i brzoskwini). Poszukaj Kalifornijskiego Rieslinga w stylu niemieckim, który jest wytrawny, lekki i lekko słodki do podania z tą sałatką, na przykład Navarro Z Anderson Valley lub Esterlina z Mendocino.