Sałatka Z Pieczonych Bakłażanów
Sałatka z pieczonego bakłażana może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 5 i kosztuje $3.22 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pełnoziarnistej kukurydzy, zielonej cebuli, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest dobre. Spróbuj Sałatka Z Pieczonych Bakłażanów, Sałatka Z Pieczonych Bakłażanów, oraz Sałatka Z Pieczonych Bakłażanów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć i wyrzucić łodygi grzybów.
Umieść grzyby, bakłażan i kukurydzę na dużej patelni pokrytej sprayem do gotowania. Płaszcz mieszaninę bakłażana z gotowania sprayu; wrzucić i płaszcz ponownie z gotowania sprayu.
Piec w 450 przez 20 minut lub do lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Połączyć mieszankę bakłażana, ser, i dalej 3 składniki w dużej misce; wrzucić lekko.
Ocet i 3 kolejne składniki połączyć w słoiku; przykryć szczelnie i energicznie wstrząsnąć.
Wlać mieszaninę octu na mieszaninę warzywną; wrzucić lekko.
Pokrój każdą rundę pita na 8 klinów; umieść na blasze pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w 400 przez 5 minut lub do chrupkości.
Aby służyć, ułóż sałatę na 5 talerzach. Top każdy z 1 1/2 szklanki mieszanki warzyw.
Podawać z opiekanymi klinami pita.