Sałatka Z Pieczonej Gruszki I Gorgonzoli
Sałatka z pieczonej gruszki i Gorgonzoli może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 201 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, vinaigrette, gruszka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gorgonzolan i sałatka z gruszek, Sałatka Gruszkowa Gorgonzola, oraz Sałatka gruszkowa z gorgonzolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Pokrój gruszkę na pół wzdłuż i ostrożnie usuń rdzeń nożem do parkowania. Pokrój mały kawałek od dolnej strony, aby siedział płasko.
Umieść je na blasze do pieczenia.
Posypać 1 łyżkę sera na każdej połowie gruszki i piec, aż gruszka id miękkie przez całą drogę, a ser staje się brązowy i bąbelkowy. Około 12 minut, w zależności od wielkości gruszek.Podczas gdy gruszki piec, szybko grzać połówki orzecha przez w suchej gorącej patelni, aż pachnące i złoty, często podrzucając. Jakieś 3 minuty. Liście sałaty wrzucić do odrobiny vinaigrette i podzielić na 2 talerze. Podziel orzechy włoskie między obie płytki i umieścić gruszkę na to wszystko.
Mżnij trochę więcej vinaigrette na górze i dać mu dobre mielenie czarnego pieprzu.