Sałatka z Parmigiano-Reggiano i sosem anchois

Sałatka z Parmigiano-Reggiano i sosem anchois
Sałatka z Parmigiano-Reggiano i sosem anchois jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 481 kalorii, 11g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Na 6,76 zł / porcja, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, porcje: cztery jako przystawka; dwa jako danie główne, rozrywka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka grzybowa z olejem truflowym i Parmigiano-Reggiano, Sałatka Z Rukoli, Kopru Włoskiego I Parmigiano Reggiano, oraz Biała Sałatka Zimowa z dojrzewającym Parmigiano-Reggiano.

Składniki

4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySOS anchoisSOS anchois5filetyfilety z sardeli (najlepiej zapakowane w sól), wypłukane (w przypadku zapakowania w sól wyjęte z pleców)filety z sardeli (najlepiej zapakowane w sól), wypłukane (w przypadku zapakowania w sól wyjęte z pleców)1Średnia żółta cebula, posiekanaluźno pakowane kubki rukolaluźno pakowane kubki rukola0(może być lub przeglądać)świeżo zmielony czarny pieprz, plus więcej do smakuświeżo zmielony czarny pieprz, plus więcej do smaku4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPrzepis: sałata maślana z orzechami, bekonem, serem, jajkiem i sherry vinaigrettePrzepis: sałata maślana z orzechami, bekonem, serem, jajkiem i sherry vinaigrette4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyGotowanieGotowanie4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŻywnośćŻywność1Średnia żółta cebula, posiekanakubki pakowane frisée (liście wyrwane z głów)kubki pakowane frisée (liście wyrwane z głów)1Dużeząbek czosnku, drobno posiekanyząbek czosnku, drobno posiekany4Każda porcja: 376 kalorii; 8 gramów białka; 20 gramów węglowodanów; 16 gramów błonnika; 31 gramów tłuszczu; 6 gramów tłuszczów nasyconych; 10 mg cholesterolu; 2 gramy cukru; 608 mg soduKażda porcja: 376 kalorii; 8 gramów białka; 20 gramów węglowodanów; 16 gramów błonnika; 31 gramów tłuszczu; 6 gramów tłuszczów nasyconych; 10 mg cholesterolu; 2 gramy cukru; 608 mg sodu1(może być lub przeglądać)sól koszerna, plus więcej do smakusól koszerna, plus więcej do smaku4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszernaSól koszerna1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeżo wyciśnięty sok z cytryny, plus więcej do smakuświeżo wyciśnięty sok z cytryny, plus więcej do smaku1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeżo starty Parmigiano-Reggianoświeżo starty Parmigiano-Reggiano2larges2. Ułóż sałatkę na dużym talerzu lub podziel ją na 4 pojedyncze talerze. Posypać pozostałe 3 łyżki Parmigiano-Reggiano na wierzchu i służyć2. Ułóż sałatkę na dużym talerzu lub podziel ją na 4 pojedyncze talerze. Posypać pozostałe 3 łyżki Parmigiano-Reggiano na wierzchu i służyć3czerwona endywia belgijska, rdzeń usunięty i wyrzucone liście wyciągnięte z rdzenia (można zastąpić 4 kubki rozdartych liści)czerwona endywia belgijska, rdzeń usunięty i wyrzucone liście wyciągnięte z rdzenia (można zastąpić 4 kubki rozdartych liści)2(zima)1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySałatkaSałatka4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySałatka i montażSałatka i montaż4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyWskaźniki do robienia sałatek Nancy SilvertonWskaźniki do robienia sałatek Nancy Silverton4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPrzepis: Sałatka z Parmigiano-Reggiano i sosem anchoisPrzepis: Sałatka z Parmigiano-Reggiano i sosem anchois4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySzef kuchni Nancy Silverton tworzy sałatkę o nazwie - Szef kuchni Nancy Silverton tworzy sałatkę o nazwie - "Tricolore z Parmigiano-Reggiano i sosem anchois" w restauracji Mozza na Melrose Ave W Los Angeles4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySzef kuchni Nancy Silverton tworzy sałatkę o nazwie - Szef kuchni Nancy Silverton tworzy sałatkę o nazwie - "Tricolore z Parmigiano-Reggiano i sosem anchois" w restauracji Mozza na Melrose Ave W Los Angeles (Don Bartletti / Los Angeles Times)4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPorcje: Cztery jako przystawka; dwie jako danie głównePorcje: Cztery jako przystawka; dwie jako danie główne4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPrawa autorskiePrawa autorskie4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyDon Bartletti / Los Angeles TimesDon Bartletti / Los Angeles Times4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyWES E Sztuka języka angielskiegoWES E Sztuka języka angielskiego4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyRozrywkaRozrywka4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŁadowanieŁadowanie4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyLokalneLokalne4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyNajpopularniejszeNajpopularniejsze4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyNancy Silverton prowadzi klasę mistrzowską w sałatkachNancy Silverton prowadzi klasę mistrzowską w sałatkach4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOpiniaOpinia4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyUmieść OgłoszenieUmieść Ogłoszenie4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPolityka PrywatnościPolityka Prywatności4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySportSport4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyState PrimaryState Primary35Łączny czas: minutyŁączny czas: minuty4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony© 2016, Los Angeles Times© 2016, Los Angeles Times4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony72°72°
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn