Sałatka z owoców morza z Collard Greens Slaw

Sałatka z owoców morza z Collard Greens Slaw
Sałatka z owoców morza z Collard Greens Slaw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 12 i kosztuje 2,72 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka Małży manila, collard greens slaw, przegrzebki morskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Z Owoców Morza Z Collard Greens Slaw, Collard Greens Slaw, oraz Tosted Collard Greens & Coconut Salad.

Instrukcje

1
Ubić pierwsze 8 składników w misce, aby zmiksować. Doprawić sosem solą i pieprzem. (Można zrobić 1 dzień wcześniej; chill. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Połącz małże, małże i wino w dużym szerokim garnku. Przykryć szczelnie; gotować na dużym ogniu, aż małże i małże się otworzą, około 8 minut (Odrzuć małże i małże, które się nie otwierają). Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść małże i małże do bardzo dużej miski. Odcedzić płyn do gotowania do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MałżeMałże
MałżeMałże
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
GarnekGarnek
3
Ubij 1/3 szklanki płynu do gotowania do dressingu (zachowaj pozostały płyn do gotowania do innego użycia).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Gotować przegrzebki w dużym rondlu wrzącej osolonej wody, aż tylko nieprzezroczyste w centrum, o 3 protokół. Za pomocą szczeliny łyżka, dodać przegrzebki do małży i małży. Powrót wody w rondlu do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
MałżeMałże
MałżeMałże
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodaj krewetki i gotować tylko do nieprzezroczyste w centrum, o 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
6
Drenaż.
7
Przełożyć do miski ze skorupiakami. (Można przygotować 4 godziny wcześniej i schłodzić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
SkorupiakiSkorupiaki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Wlać sos na skorupiaki i wrzucić do blend.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkorupiakiSkorupiaki
9
Ułóż slaw na bardzo dużym talerzu. Kopiec sałatka w centrum i służyć.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Brundlmayer Steinmassl Riesling. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 39 dolarów za butelkę.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Chłodny początek z zapachami lasu sosnowego, jałowca i czerwonej brzoskwini wyskakujących ze szkła. Obfite i solidne; bardzo żywe z dobrym średnim ciałem, chrupiącą świeżością i obfitym ekstraktem; chisseled z żywą kwasowością, która wkrótce całkowicie się zintegruje. Piękny chwyt.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia35
Magazyn