Sałatka z ostryg kukurydzianych i groszku z Jalapeno

Sałatka z ostryg kukurydzianych i groszku z Jalapeno
Sałatka z kaszy kukurydzianej i groszku z Jalapeno to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Głowa do sklepu i odebrać black-Eyed peas) może black-Eyed peas, cebula zatrzymany, Jalapeno dressing, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Czarnooka Sałatka Pean i Jalapeno, Jalapeno Black-Eyed Pea Cakes, oraz Jalapeno Black-Eyed Pea Fondue dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn