Sałatka z melonem i mozzarellą

Sałatka z melonem i mozzarellą
Sałatka z melona i mozzarelli to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.88 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sosu cytrynowo-makowego, winogron, arbuza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marynowana Sałatka Z Melona Mozzarella, Sałatka melonowo-brzoskwiniowa z Prosciutto i mozzarellą, oraz Sałatka Z Melona I Mozzarelli Z Wodą Różaną Vinaigrette I Cris.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki wymieszać z 1/4 szklanki sosu cytrynowo-makowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakowiecMakowiec
CytrynaCytryna
2
Warstwa arbuza, mieszanki brzoskwini, spodu, jagód i winogron w dużym szklanym naczyniu drobiazgowym lub wysokiej szklanej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
Melon MiodowyMelon Miodowy
JagodyJagody
WinogronaWinogrona
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Podawać natychmiast lub przykryć i schłodzić do 8 godzin. Wymieszać z pozostałą 1/2 szklanki opatrunku tuż przed podaniem.
4
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia22
Magazyn