Sałatka z makaronem z serem pleśniowym, pieczarkami i szpinakiem
Ser pleśniowy, pieczarki i sałatka z makaronem szpinak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 682 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.4 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać przycisk grzyby, musztarda dijon, filiżanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Makaron z sosem szpinakowym z serem pleśniowym, Ser Pleśniowy Sałatka Szpinakowa, oraz Sałatka ze szpinakiem i serem pleśniowym.
Instrukcje
Wstrząsnąć lub ubić razem olej, ocet, musztardę i sok z cytryny, tworząc emulsję.
Spłukać, osuszyć i drobno posiekać liście szpinaku.
Saute do miękkości w oliwie z oliwek, spray do gotowania, lub użyć nonstick patelni. Wycisnąć z owoców cytrynę i lekko posolić podczas gotowania.
Usuń brud z grzybów. Pokroić cienko.
Dokładnie odcedzić, połączyć ze szpinakiem.
Dodać połowę mieszanki sos sałatkowy.
Drugą połowę sosu sałatkowego wymieszać z zimnym makaronem rotini.
Połącz szpinak, grzyby i makaron.
Chłód przez kilka godzin, co najmniej trzy do czterech. Przed podaniem udekorować serem pleśniowym i orzechami pekan.