Sałatka z makaronem Soba z pieczonym tuńczykiem
Sałatka z makaronem Soba z pieczonym Tunanem to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 273 kalorie, 23G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz cukier, soba, ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać nasiona sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Sałatka Z Makaronem Soba, Sałatka Z Makaronem Soba, oraz Sałatka Z Makaronem Soba dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić i spłukać pod zimną wodą.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Posypać obie strony tuńczyka 1/4 łyżeczki soli i czarnego pieprzu.
Umieścić tuńczyka na patelni i gotować przez 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Przełożyć na talerz; lekko ostudzić.
Tuńczyka pokroić na 6 równych kawałków.
Połączyć makaron, pozostałe 1/4 łyżeczka soli, ogórek, i pozostałe składniki z wyjątkiem nasion sezamu w dużej misce; wrzucić dobrze połączyć. Ułóż 1 szklankę mieszanki makaronu na każdym z 6 talerzy. Top każdej porcji z 1 łyżeczka sezamu i 1 kawałek tuńczyka.