Sałatka Z Makaronem Azjatyckim

Sałatka Z Makaronem Azjatyckim
Azjatycka Sałatka z makaronem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1241 kalorii, 49g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 3,02 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz czosnek w proszku, kolendrę, ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ocet ryżowy, możesz śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Sałatka Z Makaronem Azjatyckim, Sałatka Z Makaronem Azjatyckim, oraz Sałatka Z Makaronem Azjatyckim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
2
Weź jedną czwartą opakowania makaronu na każdą porcję i umieść we wrzącej wodzie na 3 do 4 minut. Gotować tylko do miękkości (al dente), ale nie za miękki; oddzielić nitki podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
3
Odcedzić w durszlaku i natychmiast spłukać zimną wodą. Chłodny makaron w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
4
Wymieszać z innymi składnikami i dressingiem.
5
Od Super
6
Stres Solution.com

Wyposażenie

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 36 dolarów za butelkę.
David & Nadia Chenin Blanc
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia51
Magazyn