Sałatka Z Krewetek Z Morza Południowego

Sałatka Z Krewetek Z Morza Południowego
Sałatka z krewetek Mórz Południowych może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,21 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 16G białka, oraz 11g tłuszczu. Mieszanka sosu sojowego, kawałki bite wielkości szpinaku, ocet ryżowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj South Seas Patelnia, South Seas kurczak i banany, oraz Ryba z salsą z Morza Południowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać szpinak, kapusta, grzyby, papryka, cebula, krewetki i migdały w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
GrzybyGrzyby
MigdałyMigdały
KapustaKapusta
SzpinakSzpinak
CebulaCebula
KrewetkiKrewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Pozostałe składniki wstrząsnąć w szczelnie przykrytym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
3
Wlać mieszaninę szpinaku; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
4
Podawać natychmiast.

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn