Sałatka z kopru włoskiego z winegretem z zielonych oliwek
Sałatka z kopru włoskiego z zielonymi oliwkami Vinaigrette to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Ten przepis służy 7. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, liście kopru włoskiego, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Sałatka z kopru włoskiego i Radicchio z winegretem oliwkowym, Sałata Mieszana, Koper Włoski I Sałatka Pomarańczowa Z Winegretem Z Czarnych Oliwek, oraz Wiosenna Sałatka Zielona z winegretem pomarańczowo-koprowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić nasiona kopru włoskiego w małej patelni nonstick, i gotować na średnim ogniu 1 minutę lub aż tosty.
Umieścić nasiona kopru włoskiego w młynku do przypraw lub kawy; przetworzyć do drobno zmielonego.
W dużej misce wymieszać zmielone nasiona, sok z cytryny, oliwę, oliwki, pieprz i sól; wymieszać trzepaczką.
Dodaj cebulę kopru włoskiego i jabłko, rzucając do płaszcza.
Posypać posiekanymi liśćmi kopru włoskiego; top z serem.
W razie potrzeby udekoruj liśćmi kopru włoskiego.