Sałatka z kopru włoskiego z jabłkami i świeżą kukurydzą
Sałatka z kopru włoskiego z jabłkami i świeżą kukurydzą to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz kukurydzę, liście kopru włoskiego, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Jasna Sałatka z soczewicy z jabłkami, koprem włoskim i ziołami, Sałatka z wędzonego pstrąga z jabłkami, koprem włoskim i kremowym sosem chrzanowym, oraz Sałatka z kopru włoskiego ze świeżą mozzarellą.