Sałatka z kopru włoskiego, rukoli i zielonego jabłka
Koper włoski, Arugulan i zielone jabłko sałatka może być tylko przystawka szukasz. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 438 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz dziecko rukola, szalotka, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1070 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Z Kopru Włoskiego, Jabłka I Rukoli, Sałatka z rukoli, kopru włoskiego i zielonej soczewicy z ' River Cottage Veg, oraz Sałatka z jabłkiem, koprem i rukolą w słoiczku dla podobnych receptur.
Instrukcje
W piekarniku 350ºF lub małej patelni, toast orzechy włoskie, aż pachnące i rozgrzane przez, 5-7 protokół.
Połącz składniki dressingu z wyjątkiem cukru w małym słoiku i energicznie wstrząsaj, aż do emulgowania. Smak i w razie potrzeby dodać cukier (zależy to od tego, jak słodka jest pomarańcza).
Odciąć wierzchołki łodygi kopru włoskiego i korzeń, a następnie zmniejszyć o połowę. Połówki i rdzeń jabłko. Używając mandoliny lub ostrego noża, pokrój oba tak cienko, jak to możliwe. Jeśli nie używasz natychmiast, trzymaj plastry w misce z wodą, aby uniknąć brązowienia.
W dużej misce z dressingiem wrzucić plastry kopru włoskiego i jabłka z rukolą. Top z orzechami włoskimi i posiekanymi liśćmi kopru włoskiego.