Sałatka z kokosowych owoców tropikalnych może być właśnie bezglutenowym, bezmlecznym, paleolitycznym i wegetariańskim przepisem, którego szukałeś. Z tego przepisu składa się 8 porcji zawierających 111 kalorii , 1 g białka i 2 g tłuszczu każda. Za 75 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako hor d'oeuvre. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i kup winogrona, kokos, gruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 46% , to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Sałatka z owoców tropikalnych z prażonymi orzechami kokosowymi , Sałatka z owoców tropikalnych z limonką i orzechami kokosowymi oraz Sałatka z owoców tropikalnych z małymi krewetkami i prażonymi orzechami kokosowymi .
Instrukcje
1
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Skropić sokiem pomarańczowym; delikatnie wrzucić do pokrycia. Przechowywać w lodówce do momentu podania. Tuż przed podaniem dodać banana i posypać kokosem.
Polecane wino: Chardonnay, Napój Alkoholowy, Piersi Bażanta Jeśli), Składnik, Kategoria Produktów Spożywczych, Sauvignon Blanc, (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Wytrawne Białe Wino, Likier Granatowy Lub Sok żurawinowy, Typ Elementu Menu, Gruener Veltliner
Sałatka owocowa świetnie komponuje się z Chardonnay, napojem alkoholowym i białym winem. Zarówno Sauvignon Blanc, jak i Gruner Veltliner mają nuty ziołowe, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkiego winegretu, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Maddalena Chardonnay. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Maddalena Chardonnay
Fermentacja w beczkach z francuskiego i amerykańskiego dębu, fermentacja malolaktyczna, mieszanie osadu i dojrzewanie na surowo, rozwijają jego największy potencjał. Maddalena Vineyard Chardonnay wita nos potpourri aromatów owocowych, w tym cytrusów, gujawy i skórki pomarańczowej. Aromaty te uzupełnia pierwiastek mineralny, określany mianem „mokrych kamieni”. W ustach ujawnia się także owocowy charakter, któremu towarzyszy dobra struktura i długi, rześki finisz.