Sałatka z kapusty z sosem imbirowo-sojowym

Sałatka z kapusty z sosem imbirowo-sojowym
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sałatka z kapusty z sosem imbirowo-sojowym może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Mieszanka pieprzu, liści mięty, mirin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka z kapusty Savoy z dressingiem marchewkowo-imbirowym, Sos Sojowo-Sezamowy, oraz Sticky Ginger Soy Glazed Chicken.

Instrukcje

1
Pierwsze 6 składników ubić w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połączyć 1/4 szklanki dressing z kapusty napa i pozostałych składników, rzucając dobrze płaszcz. Przykryć mieszaninę i przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny. Przechowywać w lodówce pozostały opatrunek, pod przykryciem, do dwóch tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta NapaKapusta Napa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn