Sałatka Z Kapusty Pieczonej Redbor
Pieczona Sałatka z jarmużu Redbor jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 503 kalorie, 21g białka, oraz 31 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, syrop klonowy, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sałatka z kapusty i pieczonego kalafiora, Zimowa Sałatka Z Pieczonego Jarmużu, oraz sałatka z jarmużu z pieczonym łososiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F za pomocą stojaka ustawionego na środkowej półce.
Zarezerwuj 6 filiżanek mniejszych liści jarmużu (2 cale lub mniejsze). Cienko pokroić pozostały jarmuż i umieścić w dużej misce do mieszania.
Dodać 1 łyżkę oleju, 1 łyżkę octu i 1/4 łyżeczki soli. Użyj palców, aby Delikatnie wmasować jarmuż, aż zacznie lekko więdnąć, 1 do 2 minut.
Zarezerwowane liście jarmużu umieścić na blasze do pieczenia i wymieszać z 1 łyżką oleju. Doprawić bardzo lekko solą i pieprzem.
Piec, aż jarmuż zaczyna chrupać i krawędzie na niektórych liściach po prostu zacząć brązowy, 12 do 15 minut, delikatnie przewracając jarmuż w połowie.
Tymczasem, gotować boczek w dużej patelni saute na średnim ogniu, aż chrupiące i większość tłuszczu została oddana, 12 do 15 protokół.
Przełożyć na papierowy ręcznik. Wyłączyć ogień i usunąć wszystkie oprócz 2 łyżki tłuszczu z patelni.
Dodać płatki czosnku i czerwonej papryki i gotować na ogniu resztkowym, aż czosnek zmięknie, o 2 protokół, stale mieszając.
Ubijamy pozostały ocet i syrop klonowy. Powoli ubij pozostałą oliwę. Doprawić solą.
Wyjąć jarmuż z piekarnika i odstawić na co najmniej 5 protokół tak, że nadal chrupiące, jak ostygnie.
Aby złożyć, delikatnie wrzucić zwiędły jarmuż, black-Eyed peas, migdały, szalotki i chrupiący boczek z vinaigrette. Na wierzch z chrupiącą kapustą.