Sałatka z kaktusów, cukinii i czerwonej papryki
Sałatka z kaktusa, cukinii i czerwonej papryki może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 198 kalorii, 1G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, soli, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki.
Instrukcje
Aby vinaigrette, w małej misce, wymieszać olej, ocet, kolendra, 1/2 łyżeczki soli, czosnek i pieprz z trzepaczką drutu, aż dobrze wymieszane.
W rondlu 3-ćwiartkowym podgrzać wodę i sól do wrzenia.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować odkryte 5 minut; odcedzić. Natychmiast spłukać zimną wodą lub zanurzyć w dużej misce z lodem i wodą; odcedzić. Powtórz płukanie i opróżnianie dwukrotnie.
W dużej misce, wymieszać Kaktus, cukinia i papryka.
Dodać vinaigrette; wrzucić do wymieszania.